Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wyskakujące reklamy

CheaterMan

Pytanie

Opublikowano

Czesc nie wiem co to jest ale cały czas mi sie wyswietlają reklamy... Tzn włączają mi się strony na domyslnej przegladarce... Nie adblock nie działa. Przykładowe strony: (proboje blokowac)

mvotd5.jpg

Uzywalem juz ComboFix i CCleaner

273511408998783345728.png

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe że instalując jakiś program zainstalowałeś coś złośliwego co otwiera ci co chwile reklamy.

Opublikowano

Miałem to samo (wyświetlały mi się reklamy)
Pomogło odinstalowanie przeglądarki i ponownie zainstalowanie

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Wyślij logi z adwcleaner'a na wklej.to (znajdziesz je w C:\Adwcleaner) zrestartuj router do ustawień fabrycznych być może jest to infekcja DNS

Opublikowano

Nie wiem czy pomoże to skasowanie i zainstalowanie przeglądarki ponownie, ale warto spróbować.

Polecam ci również program taki jak: IObit Uninstaller

Dzięki niemu będziesz mógł kasować z komputera złośliwe oprogramowanie, lub też pliki i folder których normalnie nie możesz skasować.

Możliwe że wyszuka program który wywołuje te reklamy i będziesz mógł to skasować.

Opublikowano

jest jakaś poprawa? btw. pokaż mi tego loga z ComboFixa. nie jest to narzędzie to zabawy. nie używaj go następnym razem bo możesz sobie system wyjebać.

Opublikowano

Pobierz "malware bytes anti malware"

i zrób pełne skanowanie. Jest to prawdopodobnie złośliwe oprogramowanie coś typu trojan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...